Skip to eusi

Sabaraha internét anu dikonsumsi Clash Royale?

Hai sadayana! Naha anjeun hoyong terang sabaraha internét meakeun Clash Royale? Panginten kusabab anjeun teu gaduh internét Wi-Fi ayeuna, atanapi kusabab ayeuna anjeun ngan ukur tiasa maén nganggo data.

Ngitung sabaraha internét anjeun meakeun Clash Royale

Sabaraha internét anu dikonsumsi Clash Royale?

Kaleresan, hal anu pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta henteu pernah maén sareng data sélulér anjeun, tapi upami dina waktos ayeuna anjeun teu gaduh anu sanés, sareng anjeun bosen pisan, ngan dina kasus éta anjeun kedah maén. Clash Royale.

Urang umumna boga watesan lamun datang ka maén kalawan data mobile urang, saprak rencana ditawarkeun ku pausahaan telepon ogé kawates.

Sabaraha internét anu dikonsumsi Clash Royale?
Sabaraha internét anu dikonsumsi Clash Royale?

Jelas upami anjeun gaduh rencana 2Gb anjeun moal hoyong nyéépkeun sadayana maén Clash Royale, sareng pastina anjeun hoyong nempatkeun larangan data ngan ukur nyéépkeun jumlahna di buruan, pikeun terang sabaraha data anu dibelanjakan pikeun kaulinan anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  1. Turunkeun bar bewara, teras klik dina ikon nu nyebutkeun data mobile.
  2. Buka pilihan nu nyebutkeun pamakéan data mobile.
  3. Pilarian daptar pikeun aplikasi kaulinan Clash Royale.

Konsumsi data sélulér henteu sami dina sadaya pangguna, sabab contona upami anjeun nyéépkeun waktos langkung seueur dina kaulinan tibatan kuring, anjeun bakal meakeun seueur deui.

Upami anjeun gaduh wates data anu kedah dibalanjakeun per bulan, kami nyarankeun yén anjeun ngonpigurasikeun nyimpen data, janten nalika anjeun ngahontal wates anjeun, anjeun milarian cara pikeun nyéépkeunana ku cara anu langkung ditangtayungan.