Skip to eusi

Perhatosan Hukum

Perhatosan Hukum ieu tujuan pikeun nginpokeun ka Anjeun hak sareng kawajiban salaku pangguna tina wéb ieu. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun ngeunaan situs wéb ieu, aktivitasna, data pribadi anu dikumpulkeun sareng tujuanana, ogé aturan penggunaan anu ngatur panggunaan situs web ieu.

Dina waktos éta asup kana wéb ieu https://mobailgamer.com/, Anjeun nganggap kaayaan pangguna, janten eusi Béja Hukum ieu mangaruhan anjeun langsung. Ku sabab eta, penting pikeun maca anjeun pikeun ngaleungitkeun sagala mamang anu anjeun gaduh sareng gaduh pamahaman kaayaan anu anjeun nampi.  

Pikeun ngamimitian, anjeun kedah terang yén halaman wéb ieu luyu sareng peraturan anu ayeuna dina panyalindungan data, supados nyayogikeun jaminan anjeun, kaamanan sareng transparansi anu, salaku pangguna, pakait sareng anjeun nalika ngagunakeun wéb ieu.

El RGPD (Peraturan (EU) 2016/679 Parlemén Éropa sareng Déwan 27 April 2016 ngeunaan panyalindungan jalma alami) anu mangrupikeun peraturan Uni Éropa anu anyar anu ngahijikeun régulasi pamrosésan data pribadi di nagara-nagara Uni Éropa anu béda.

La LOPD (Hukum organik 15/1999, tanggal 13 Désémber, ngeunaan Perlindungan Data Pribadi y Kaputusan Karajaan 1720/2007, tanggal 21 Désémber, Peraturan kanggo pengembangan LOPD) anu ngatur perawatan data pribadi sareng kawajiban anu kedah dipayunkeun pikeun anu nanggung jawab hiji situs wéb atanapi blog nalika ngatur informasi ieu.

La LSSI (UU 34/2002, 11 Juli, ngeunaan Jasa Informasi Komunitas sareng Perdagangan Elektronik) anu ngatur transaksi ékonomi ku cara éléktronik, sapertos anu aya dina blog ieu.

DENTENTIKASI DATA

Jalma anu gaduh jabatan sareng gaduh halaman wéb ieu https://mobailgamer.com/

  • ngaran:  mobailgamer.com 
  • Aktivitas wéb: distribusi kontén anu aya hubunganana sareng Kaulinan Pidéo, tampilan pariwara, sareng saran produk afiliasi.
  • mail éléktronik: ContactGoluego@gmail.com

Data anu anjeun nyayogikeun kami sareng idin anjeun, sareng dumasar kana panggunaan anu ditetepkeun dina Kabijakan Privasi, bakal dilebetkeun kana file otomatis anu didaptarkeun ku Badan Spanyol pikeun Data Protection, dimana jalma anu nanggung jawab nyaéta file nyaéta:  https://mobailgamer.com/  Ieu ngandung harti yén data anjeun aman, dumasar kana anu ditetepkeun ku hukum.

ROHES ACCESS TO WEBSITE

Salaku pangguna wéb kami, anjeun ogé ngagaduhan sababaraha kawajiban:

Anjeun moal tiasa ngagunakeun situs wéb ieu pikeun ngalaksanakeun kagiatan anu bertentangan sareng hukum, moralitas, tatanan umum sareng, sacara umum, pikeun ngagunakeun éta saluyu sareng kaayaan anu ditetepkeun dina Catetan Hukum ieu.

Anjeun moal tiasa ngalaksanakeun pariwara iklan atanapi kagiatan eksploitasi komérsial ku ngirim pesen anu nganggo idéntitas palsu.

Anjeun bakal tanggel waler pikeun tanggung jawab sareng akurasi kontén anu anjeun lebetkeun dina situs wéb ieu sareng data pribadi anu anjeun nyayogikeun ka tujuan anu ditétélakeun dina Kawijakan Privasi.

Anjeun ogé bakal tanggel waler pikeun ngalaksanakeun jinis-jinis tindakan haram, cilaka, ngabahayakeun sareng / atanapi ngabahayakeun di situs pihak katilu anu urang tiasa ngarujuk anjeun tina halaman wéb ieu pikeun ngembangkeun kagiatan kami.

Salaku tanggel waler pikeun halaman wéb.  https://mobailgamer.com/ Anjeun tiasa ngeureunkeun jasa halaman anu keur dianggo ku pangguna sareng langsung ngabéréskeun hubungan éta upami ngadeteksi panggunaan halaman wéb atanapi jasa anu ditawarkeun dina éta anu dianggap dianggap henteu bertentangan sareng anu dinyatakeun di dieu. Peringatan hukum.

HARTA INTELLEKUAL AND INDUSTRIAL

Sakabéh situs wéb ieu (teks, gambar, mérek, grafis, logo, kancing, file perangkat lunak, kombinasi warna, ogé struktur, pemilihan, susunan sareng presentasi isinya) dijagi ku hukum harta ayeuna. Intelek sareng Perindustrian, réproduksi na, distribusi, komunikasi umum sareng transformasi anu dilarang, kecuali pikeun panggunaan pribadi sareng pribadi.

Salaku nu boga halaman wéb ieu,  https://mobailgamer.com/  henteu ngajamin yén eusina pas atanapi henteu beres kasalahan atanapi panggunaan gratis anu sami ku pangguna henteu ngalanggar hak pihak katilu. Anggo atanapi anu hadé ngagunakeun halaman ieu sareng eusina mangrupikeun tanggung jawab pangguna.

Kitu ogé, réproduksi total atanapi separa, retransmission, nyalin, mindahkeun atanapi redifusion inpormasi anu aya dina halaman, naon waé tujuan sareng cara anu dianggo pikeun éta, dilarang, tanpa otorisasi ti mimiti https://mobailgamer.com/

Website ieu ngalangkungan tautan atanapi tautan ka situs pihak katilu. Kaca-kaca milik pihak katilu ieu henteu acan kajantenan atanapi dikawasa ku kami, janten https://mobailgamer.com/ moal tiasa janten tanggung jawab pikeun eusi situs web ieu, atanapi pikeun ukuran anu dilakukeun ngeunaan privasi anjeun atanapi ngarawat data pribadi anjeun atanapi anu sanés anu timbul.

Kituna, urang nyarankeun yén anjeun sacara saksama maca kaayaan pamakean, kabijakan privasi, bewara hukum sareng / atanapi anu sami tina situs ieu.

PUTUS PUTIH AMAZON

Website ieu, numutkeun tujuanana, nganggo tumbu affiliate Amazon.

Ieu ngandung harti yén anjeun bakal mendakan tautan kana produk Amazon anu anjeun tiasa kéngingkeun langsung tina situs wéb kami tapi, upami luyu, pameseran bakal dilakukeun dina Amazon, dina kaayaan sorangan dina waktos éta.

LIMITASI LIABILITY

Dina ngalaksanakeun hak anjeun salaku anu gaduh halaman wéb ieu, kami nginpokeun ka anjeun yén  https://mobailgamer.com/ teu nanggung jawab dina sagala hal pikeun ieu:

Kualitas jasa, laju aksés, operasi anu leres, kasadiaan atanapi lampahing operasi halaman.

Ayana virus, malware, program jahat atanapi ngabahayakeun dina eusi.

Anu haram, mirosok, teu nganggo panipuan atanapi bertentangan sareng Béja Hukum ieu.

Kurangna legalitas, kualitas, réliabilitas, utilitas sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng sayogi pikeun pangguna dina situs wéb ieu.

Tina karusakan anu tiasa dianggo tina ilegal atanapi henteu pantes ngagunakeun blog ieu.

DASAR PRIVESI DAN PERLINDUNGAN DATA

Halaman wéb ieu saluyu sareng peraturan ayeuna ngeunaan panangtayungan data, anu nunjukkeun yén, salaku pangguna, anjeun kedah masihan idin langsung anjeun sateuacan nyayogikeun kami data pribadi ngalangkungan sababaraha bentuk anu disayogikeun dina bagian-bagian halaman kami.

Kanggo ieu, demi transparansi sareng ngalaksanakeun hak anjeun, kawajiban kami nyaéta pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan data pribadi anu kami kumpulkeun, nyimpen sareng ngolah sareng naon waé, anu ngagaduhan iraha waé kamungkinan ngabatalkeun idin anjeun.

Sadaya inpormasi ieu tiasa dipendakan di urang DASAR PRIVASI.

DESA NU KASIH

Sakumaha kami nginpokeun ka anjeun nalika anjeun ngakses situs wéb kami, situs ieu nganggo cookies pihak katilu sareng pihak katilu pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu pangsaéna sareng ngembangkeun kagiatan kami.

Dina iraha wae, anjeun bakal boga pilihan pikeun ngonpigurasikeun browser anjeun pikeun nampik panggunaan cookies ieu, anu mana waé, bakal mangaruhan pangalaman pangguna.

Pikeun ngaksés inpormasi lengkep ngeunaan panggunaan cookies dina situs wéb ieu, tujuanana sareng penolakan, anjeun tiasa konsultasi ka kami DESA NU KASIH.

APLIKASI LAMPIRAN DAN KOMPETENSI JURISDICTION

Béja Hukum ieu tunduk kana panerapan Spanyol ayeuna.

Upami diperyogikeun, sateuacan sagala jinis kontrovérsi hukum. https://mobailgamer.com/ sareng pangguna, sacara jelas nyingkirkeun yurisdiksi sanésna, bakal ngalebetkeun kana Pengadilan sareng Tribunals domicile Pamaké pikeun naon waé kontroversi anu badé timbul.

Dina acara anu pangguna didominasi di luar Spanyol,  https://mobailgamer.com/  sarta pamaké bakal ngalebetkeun, dinyatakeun waiving sagala yurisdiksi séjén, ka pangadilan tur tribunals of Andorra.

Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan Pernyataan Hukum ieu, anjeun tiasa ngirim kami ka email ContactGoluego@Gmail.com.