Kalo tek përmbajtja

Si të krijoni një llogari dytësore të legjendave celulare

Krijoni një llogari dytësore legjendat e lëvizshme Është një opsion që shumë përdorues e përdorin zakonisht, kjo për të përfituar më shumë nga ky titull.

Për këtë arsye, këtu do t'ju tregojmë se si mund ta bëni dhe çfarë përfitimesh mund të merrni me këtë procedurë.

Si të krijoni një llogari dytësore të legjendave celulare

Të jesh në gjendje të kesh një llogari dytësore të legjendave celulare nuk është zyrtarisht e mundur, kështu që duhet të përpiqesh të përdorësh një metodë tjetër të ndryshme.

Ndër opsionet që përdoruesit kanë për të krijuar një llogari dytësore në legjendat celulare janë:

  1. Shkarkoni një aplikacion për të pasqyruar aplikacionin e lojës, në mënyrë që të mund të keni dy llogari të veçanta në të njëjtën kohë brenda së njëjtës pajisje (klonues i aplikacionit, hapësirë ​​paralele).
  2. Kur hapni këtë aplikacion, zgjidhni brenda listës së lojërave të legjendave celulare për të filluar klonimin.
  3. Kur ta bëni këtë, duhet t'i konfiguroni të dyja lojërat që të mund t'i dalloni ato, si p.sh. emra të ndryshëm ose ngjyra të ndryshme në ikona.

Dhe kjo është ajo, ju mund të filloni të shijoni këtë titull për të qenë në gjendje të ndërveproni midis dy lojërave, dhe kështu të merrni përfitime dhe shpërblime të të gjitha llojeve.

Mos harroni se këto lloj veprimesh kryhen nën përgjegjësinë e secilit përdorues, pasi ato mund të bëjnë që llogaria juaj të ndalohet përkohësisht ose përgjithmonë.

Si të krijoni një llogari dytësore të legjendave celulare