Kalo tek përmbajtja

Si të shtoni parafango në varkë Clash Royale?

Pershendetje te gjitheve! Dëshironi të dini Si të shtoni parafango në varkë Clash Royale? Lexoni dhe zbuloni brenda pak minutash, në mënyrë që të fitoni luftën pa problem.

Parafango anijesh Clash Royale: Me rëndësi jetike

Si të shtoni parafango në varkë Clash Royale?

Luftërat e Klaneve luhen në mënyra të ndryshme, por njëri prej tyre është përmes duke rrëzuar mbrojtjen e anijes së esnafit që është në atë rast kundërshtari apo kundërshtari ynë.

Mund të jetë krijimi i një strategjie efikase në mënyrë që mbrojtja juaj të mos shembettë jetë problem, sepse kuverta që ju zgjidhni do të përbëjë mënyrën se si do të përballeni me klanin e armikut, dhe ato njësi të mposhtura nuk do të jenë të disponueshme deri në javën e ardhshme të luftës së klanit.

Në një luftë klanore ju mund të fitoni shpërblime me lëng, është për këtë arsye që ju duhet të dini mënyrën ideale për të ndërtuar mbrojtjen tuaj ideale. Ajo që rekomandohet është që anëtarët të armatosen 3 kulla mbrojtëse dhe katër grupe letrash për secilën prej tyre, të cilat do të kontribuojnë deri në 10 anëtarë të klanit.

Si të shtoni parafango në varkë Clash Royale
Si të shtoni parafango në varkë Clash Royale

shtoni mbrojtjen përkatëse të pjesëmarrjes suaj Ju duhet të jeni brenda klanit dhe pas kësaj do të jeni në gjendje të redaktoni dhe testoni mbrojtjen që keni propozuar.

Nëse nuk ju pëlqeu mënyra se si kanë qenë mbrojtjet që keni propozuar, gjithmonë mund t'i modifikoni ato dhe të vendosni të tjera.

Mbrojtja duhet të shkaktojë sulm në zonë, Një dëme shpërthyese, Dhe sulm ajror në mënyrë që ata të mos tejkalohen dhe ju mund të vazhdoni rrugën buzë lumit për të qenë klani më i mirë.