Kalo tek përmbajtja

Si të dhuroni gjëra në Fortnite

Nëse keni shokë loje në Fortnite që meritojnë një dhuratë dhe ju dëshironi t'ua jepni, atëherë keni ardhur në vendin e duhur, sepse këtu ju tregojmë gjithçka rreth sistemit të dhuratave Fortnite Epic Games.

Si të dhuroni gjëra në Fortnite

Hapat për të dhuruar artikuj në Fortnite

  1. Hyni në lojën Fortnite dhe kontrolloni nëse keni gjela. Nëse nuk keni një të tillë, filloni duke rimbushur.
  2. Hyni në dyqanin online Fortnite.
  3. Zgjidhni artikullin kozmetik që dëshironi të dhuroni
  4. Më pas do të shihni opsionin Blej, ose Bli si dhuratë dhe duhet të zgjidhni të dytën.
  5. Pasi të zgjidhni opsionin për të blerë si dhuratë, do të shfaqet lista e miqve dhe ju duhet të zgjidhni kujt do t'ia dhuroni.
  6. Nëse dëshironi, kartën e dhuratës mund ta personalizoni me një dedikim.
  7. Pastaj ju vetëm duhet të klikoni Dërgo dhe kjo është ajo.

Kini parasysh që për të marrë dhe dërguar dhurata duhet të keni të aktivizuar opsionin A2F.

Duhet të jeni të paktën niveli 2 në Fortnite për të dërguar dhurata

Marrësi i dhuratës duhet të ketë të paktën 48 orë në listën tuaj të miqve për të marrë dhurata

Përdoruesit e IOS janë të kufizuar në sistemin e dhuratave.

Artikujt e dhuratave nuk kthehen.