Skip isi

Carane njaluk Eggs ing Minecraft?

     Salah siji bab sing paling menarik babagan Minecraft iku kasunyatan asal saka obyek liwat liyane, akeh sing bisa diprodhuksi ing cara iki. Kaya ngono ing Endhog, nalika dipikirake ana rong konstanta sing ora dingerteni, sing pertama yaiku Apa sing pertama; endhog utawa pitik? Kita ora bakal ngerti tenan ... Kosok baline Carane entuk Endhog en Minecraft? Paling apik, yaiku pitakon pungkasan iki duwe wangsulan, lan kanggo ngerti sampeyan kudu maca artikel iki. Tindakake kula!

Entuk endhog Minecraft.

    Ing donya lucu saka Minecraft, endhog bisa dipikolehi kanthi cara sing paling tradisional lan konvensional sing ana, sing dikandung dening pitik. Nanging nalika nerangake produksi utama, iku ngendi crita diganti. Endhog digunakake kanggo macem-macem tujuan, salah siji sing paling penting yaiku persiapan Kue,  minangka bahan utama kanggo njabarake.

Entuk endhog Minecraft

     Kanggo entuk endhog Minecraft, sampeyan bisa nindakake rong tumindak, siji prasaja sing bakal njamin sampeyan jumlah suda utawa kesatuan saka endhog, lan liyane sethitik liyane Komplek nanging karo jumlah luwih saka produksi endhog, kang:

  • Tukar: Dadi ing sawijining desa, kita bisa uga sok dong mirsani manawa kita duwe pilihan kanggo ijol-ijolan obyek karo warga desa. Opsi iki bakal ngidini warga masarakat pasar barang sing dibutuhake, ing endhog iki, minangka ijol-ijolan Esmeraldas. Iki minangka proses cepet, nanging sabenere digunakake kanggo kasus sing mung butuh akses menyang 1 Endhog. Mirip karo cara menyang toko!
Carane njaluk Eggs ing Minecraft?
Ganti wong desa kanggo golek endhog.
  • Produksi Endhog dening Hens: Cara sing mbutuhake wektu luwih suwe kanggo njupuk endhog nanging efektif. Ditemtokake kanthi nggawe koral utawa ana uga sing biasane nggali lubang cilik sak jerone blok, mula ditinggalake kanggo kreativitas pangguna, kasunyatane kalebu ing njerone pitik saengga dheweke ora mrana-mrene. Banjur dijupuk siji utawa luwih pitik lan dilebokake ing koral utawa jugangan. Banjur, ing wektu 5-7 menit sampeyan bisa mriksa manawa wiwit endhog. Pungkasan, perkara sabanjure sing kudu sampeyan lakoni yaiku njupuk endhog sing diasilake para pitik.
Carane njaluk Eggs ing Minecraft?
Produksi endhog dening pitik ing Minecraft.

Saka endhog sing bakal dienggo pitik, sampeyan bisa ngasilake luwih akeh Hens yen pengin, tegese yen luwih akeh pitik sampeyan bakal duwe endhog. Pancen Eneng, bener?

Panganggone Endhog ing Minecraft

     Migunani endhog ora winates ing Donya saka Minecraft, sawetara cara sing bisa kita gunakake yaiku:

  • Generate Hens: Ora perlu dingerteni manawa pitik bisa dipikolehi liwat endhog. Nanging kanggo beda-beda lan menehi sentuhan inovatif, banjur endhog bisa dibebasake nalika dipikolehi lan akibate turune dhewe-dhewe bakal metu, cara sing beda banget karo cara konvensional, sing bakal nemplek nganti cah ayu metu.
Carane njaluk Eggs ing Minecraft?
broods pitik ing Minecraft.
  • Nggawe Kue: Kaya sing wis kasebut sadurunge, penting kanggo nyiyapake kue, sampeyan ora butuh luwih saka siji endhog (saliyane kanggo bahan liyane) de duwe tumindak iki.
  • Projectile: Dheweke bisa dibuwang kaya panah lan bola salju, yen sampeyan duwe Dispenser, bisa digunakake kanggo ngrusak Kewan lan malah wong akeh, anggere dijupuk kanthi kuat lan langsung menyang target.

Iki kabeh saiki, muga-muga artikel iki migunani kanggo sampeyan. Kita bakal maca ing cicilan sabanjure!