Skip isi

Entuk Bunga Chingxin | Genshin Impact.

Kembang chingxin kagungane bahan tegalan saka jagad raya saka Genshin Impact, lan yen sampeyan pengin ngerti ing endi wae, tetep maca tulisan iki.

Antarane bahan saka Genshin Impact, ana sawetara sing istimewa banget, kayata Kembang Qingxin utawa Chingxin, yaiku salah sawijining jinis kembang sing digunakake kanggo nulungi paraga sing jenenge Qui'ge ing Pearl Galley ing Liyue.

Entuk Bunga Chingxin | Genshin Impact.

Cara njaluk Bunga Chingxin ing Genshin Impact

Kembang kasebut ana ing alam. Sampeyan kudu metu ing plancongan kanggo nglumpukake.

Lokasi Kembang Chingxin

Panggonan pisanan sing golek Kembang Chingxin yaiku Yaoguang Shoat, sing dununge ana ing sisih kidul Desa Mingyun.

Teleport Qiongji Estuary nggawe gampang tekan titik iki, nanging mung yen sadurunge wis ana.

Entuk Bunga Chingxin | Genshin Impact.

Lokasi nomer loro yaiku Puncak Qingyiun. Pemain kudu navigasi ing kana liwat teleport, yaiku The Statue of Seven. Kembang ana ing jejere teleport.

Lokasi kaping telu Kembang Qingxin ana ing sisih wetan Lintasan Lingju lan reruntuhan Dunyu ing plabuhan Liyue.

Entuk Bunga Chingxin | Genshin Impact.

Lokasi iki duwe loro teleport, nanging pemain kudu menyang sisih lor, sing diarani Laut Awan.

Kembang kasebut bisa ditampilake maneh ing saben papane saben 48 jam. Pemain kudu terus golek poin kasebut saben dina liyane kanggo nglumpukake Kembang Qingxin.