Skip isi

Cara ngalahake regisvid cryo ing Genshin impact

regisvid cryo en genshin impact Punika a titah mungsuh game sing biasane digawe saka es lan dianggep angel banget dikalahake.

Cara ngalahake regisvid ing genshin impact

Makhluk iki bakal katon regenerasi ing ngarep sampeyan lan bakal diubengi tameng es lan uga duwe wektu otomatis 10 menit.

Wektu sampeyan kudu mateni regisvid, yen katon sampeyan kudu nyingkirake es nalika ngilang.

Banjur sampeyan kudu ngliwati lendhut sing ana ing sekitar, sampeyan bakal ngerti manawa ora ana sing ana maneh nalika kuarsa abang katon.

Elinga yen ana telung kristal total ing kamar sing njaga tameng regisvid utuh.

Kanggo ngilangi, terusake slime nganti sampeyan bisa ngrusak kabeh, yen sampeyan ndeleng tameng monster iki rusak sampeyan bisa miwiti nglawan.   

Serangan marang inti es sing bakal nggawe dheweke kaget sawetara wektu nalika sampeyan bisa nyoba ngrusak sabisa-bisa.

Ati-ati nganggo laser lan nalika geter amarga bakal nggepuk lemah kanthi kuat.

Sawise iki, gelembung energi bakal katon ing endi karakter kudu tetep dadi serangan regisvid sabanjure supaya bisa mateni sampeyan kanthi cepet.

Terus latihan kabeh trik sing wis diwulangake nalika perang terus-terusan nganti sampeyan ngalahake makhluk iki.

regisvid cryo

Tips kanggo ngalahake regisvid cryo

  1. Yen sampeyan duwe kemungkinan, mainake perang kasebut kanthi mode kooperatif
  2. Gunakake combo lan ora mung serangan sing ora tumoto
  3. Nggawa loro pangguna pyro kalebu ambar
  4. Nganggo karakter penyembuhan
  5. Priksa manawa sampeyan nglawan senjata lan peralatan sing paling apik
  6. Aja lali ngemot sawetara piring sing bisa mbantu sampeyan nambah serangan lan tetep sehat.