Skip isi

Cara mbusak kanca saka Coin Master?

Halo kabeh! Dina iki kita bisa ngerteni carane mbusak kanca saka Coin MasterKadhangkala, kanca-kanca kasebut asring nyerang kita, lan iki mesthi bakal nesu banget, mula kita bakal ngerti apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi kahanan iki.

Mangkene carane mbusak kanca saka Coin Master

Cara mbusak kanca saka Coin Master

Wangsulan kanggo pitakon iki biasane ora kepenak, amarga kita ngerti manawa akeh sing luwih seneng nahan kahanan utawa ngganti game, lan sejatine sampeyan bisa uga ora seneng karo iki, nanging mung sampeyan bisa mbusak kanca saka Coin Master, uga mbusak saka jaringan sosial sing gegandhengan.

Kanca-kanca sing katon ing Coin Master, mula kita ngerti yen padha karo jaringan sosial sampeyan, mula yen sampeyan mbusak saka iki, dheweke bakal mandheg ing game kasebut, nanging elinga yen kedadeyan iki 24 jam sawise busuk.

Cara mblokir wong ing Coin Master
Cara mbusak kanca saka Coin Master

Anggere kanca sing wis sampeyan busak saka jaringan sosial iki bakal ilang, mula dheweke isih bakal bisa sesambungan karo sampeyan sajrone game, nganti game kasebut kanthi acak ngganti dheweke karo kanca Facebook liyane.

Elinga yen sampeyan bisa nambah wong kasebut ing dhaptar kanca yen wis rampung.

Apa aku bisa mblokir wong saka Coin Master?

Wangsulane padha, isih ora ana cara kanggo nindakake iki liwat game, iki mung bisa ditindakake yen sampeyan mbusak kontak iki saka dhaptar kanca saka jaringan sosial sing wis digandhengake karo game kasebut.