Skip isi

Carane akeh konstruktor aku bisa ing Clash of Clans

Clash of Clans minangka game strategi perang, nanging tujuan utama yaiku ngatur desa sing paling kuat ing kabeh, lan kanggo iki kita butuh akeh sumber daya, ing ngendi kita bakal nglampahi jam lan jam, nanging sumber daya kasebut ora ana gunane yen kita ora duwe. sawetara tukang kasedhiya, wiwit construction biasane njupuk ing salawas-lawase lan tukang digunakake kanggo saben unsur kanggo nambah utawa mbangun saka ngeruk ...

Carane akeh konstruktor aku bisa ing Clash of Clans

Jumlah maksimum konstruktor ing Clash of Clans

Nganti nganyari pungkasan kasedhiya kanggo njaluk nganti 6 tukang, sing angel banget.

Iki salah siji saka bottlenecks ing game, minangka lack of tukang lan wektu dawa iku njupuk kanggo construction lan nginggilaken pemain ora kentekan niat lan Resor kanggo solusi gaib kayata buku universal, palu tukang, mutiara, etc.